+30. 2310 229329 |  Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-20:30 |   info @ dermis-clinic.gr

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ DERMIS-CLINIC!

ΕΝΑ  ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ
ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

Εμπιστευτείτε την υγεία και την ομορφιά του δέρματος σας σε μια έμπειρη δερματολόγο και την ομάδα της, η οποία μπορεί να σας ενημερώσει και να σας συμβουλεύσει δίνοντάς σας τις καλύτερες λύσεις σε κάθε πρόβλημα αισθητικής ή κλινικής δερματολογίας. 

Στο σύγχρονο και καλαίσθητο δερματολογικό κέντρο Dermis Clinic θα βρείτε άριστες παροχές από μια έμπειρη ομάδα!!!!!

“ Εξαλείψτε τα σημάδια του χρόνου & αποκτήστε τη νεανική
 εμφάνιση που επιθυμείτε ”

Ακούστε το δέρμα σας…

Η γήρανση είναι μία φυσική και ασταμάτητη διαδικασία, η οποία εκτός από το σώμα μας δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστη και την επιδερμίδα μας. Το κολλαγόνο είναι το βασικότερο στοιχείο του δέρματος. Κατά τη νεανική ηλικία το πλέγμα του κολλαγόνου είναι άθικτο και διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο, λείο, σφριγηλό και ελαστικό. Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα αρχίζει να εξασθενεί και σιγά σιγά χάνει την ελαστικότητα και τον τόνο του. Οι κυριότεροι παράγοντες που συμβάλλουν στη γήρανση και εξασθένηση του δέρματος είναι η ηλικία, η κληρονομικότητα, η διατροφή , το κάπνισμα και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες.  

Προσφορές

Προσφορά Νοεμβρίου!!

Προσφορά Νοεμβρίου

Κάντε like στη σελίδα του Dermis Clinic, like & share στη φωτογραφία και αξιοποιήστε την προσφορά μας για το μήνα Νοέμβριο, προπληρώνοντας και κάνοντας χρήση αυτής, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου! Κρυολιπόλυση με το σύστημα Thermocontrast! Τέσσερις (4) κρυολιπολύσεις & 16 πρεσοθεραπείες, για την αποτοξίνωση του λίπους μόνο με 300€ (αρχική τιμή 550€).Υπάρχει δυνατότητα χρήσης της θεραπείας για την ίδια ή διαφορετική περιοχή ή ακόμη και να μοιραστείτε τις θεραπείας με την φίλη σας !!!

CRYOLIPO

Θεραπεία Ονυχομηκητίασης με Q- Switcted Nd:Yag Laser

Η θεραπεία της ονυχομυκητίασης (μύκητες νυχιών) δεν χρειάζεται πλέον να είναι χρονοβόρα, ούτε είναι απαραίτητη η λήψη φαρμάκων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η λύση είναι το Q- Switcted Nd:Yag Laser . Ενημερωθείτε στο 2310229329 για τα θεαματικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της ονυχομυκητίασης, με μόλις 4 συνεδρίες!!!

 

onyxomikitiasi e podi picture 00

Φθινοπωρινή Προσφορά

Υπέροχη φθινοπωρινή προσφορά!

Ανανεώστε το πρόσωπο σας μετά από τις διακοπές! Κάντε like στη σελίδα του Dermis Clinic, like & share στην φωτογραφία και κερδίστε έκπτωση από 40€, μόνο στα 10€ για μία περιποίηση προσώπου με διαμάντι (για ενυδάτωση, λεύκανση, ακμή, λάμψη - ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σας!)

shutterstock 108972395

{uniform form=2/}